fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (2024)

Nuförtiden måste folk resa mycket. Resan omfattar inte bara inrikesresor, utan även utlandsresor. Som ett resultat funderar många frekventa resenärer på att skaffa ett Fidelity-bankkort. Men frågan är hur du kan aktivera fidelitydebitcard.com. Om du funderar på att äga ett Fidelity Card, eller redan har det, här är vår guide för att fidelitydebitcard.com aktiverar det. Låt oss börja.

Vad är Fidelity-betalkortet?

Som namnet antyder är Fidelity Debet Card verkligen ett betalkort som erbjuds av företaget Fidelity. Den utfärdande myndigheten är dock PNC Bank. Dessutom administreras betalkortet av BNY Mellon Investment Servicing Trust Company. Så, Fidelity Debet Card är en konstitution av många företag sammansatta i ett enda kort.

Du kan bli frestad att skaffa Fidelity-betalkortet eftersom det är gratis över hela världen. Till skillnad från andra Visa-betalkort, som tar ut en transaktionsavgift om du tar ut pengar från en bankomat i ett annat land, är Fidelity-betalkortet helt kostnadsfritt. Om du använder Fidelity-betalkortet i något annat land som skiljer sig från ditt hemland, behöver du inte betala några avgifter.

Vad är fidelitydebitcard.com Activate?

fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (1)

fidelitydebitcard.com aktivera innebär attaktivera ditt Fidelity-betalkort. Tidigare var deras hemsida fidelitydebitcard.com. Men med de ändrade tiderna har adressen omdirigerats till deras primära bankwebbplats, dvs Fidelity.com. Därför bör användare som vill aktivera sitt Fidelity-betalkort gå till Fidelity.com.

Aktiveringsguidefidelitydebitcard.com/activate
Fidelity betalkortsinloggningdigital.fidelity.com/prgw/digital/login
Kundtjänst800-343-3548
Uppdateringaugusti 2024

Hur man aktiverar Fidelity-betalkort på fidelitydebitcard.com/activate

Om du redan har fått tag på Fidelity-betalkortet kanske du funderar på hur du ska aktivera det.

  1. Öppna webbläsaren på din dator eller smartphone.
  2. Gå till login.fidelity.com. Tidigare brukade detta vara fidelitydebitcard.com.
  3. Om webbadressen ovan inte fungerar kan du också gå tillden här länken.
  4. Ange nu dina inloggningsuppgifter, till exempel dinanvändar IDochLösenord.fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (2)
  5. Klicka påLogga in.
  6. Nu kommer du att seHantera betalkortsektion. Klicka på det.
  7. Du kommer att bli ombedd att ange säkerhetskoden. Säkerhetskoden är tryckt på baksidan av betalkortet.
  8. Ange den koden så får du ett engångslösenord på ditt registrerade telefonnummer.
  9. Ange den OTP, och ditt kort är redo att användas.

Så här ansöker du om Fidelity-betalkort 2024: Registrera dig

Om du inte redan har ett Fidelity-betalkort kan du använda det online. Du kan dock inte direkt få Fidelity-betalkortet, du måste först öppna ett konto hos Fidelity. Följ dessa steg för att öppna ditt eget konto hos Fidelity:

  1. Öppna webbläsaren på din dator eller smartphone.
  2. Gå tillfidelity.com.
  3. Från den här sidan klickar du påÖppet kontoknapp.fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (3)
  4. Du kommer att få flera olika alternativ att välja mellan.
  5. Du kan välja vilken som passar dig bäst. Men för Fideltiy-betalkortsanläggningen måste du väljaKontanthanteringskonto.
  6. Klicka på Öppna underKontanthanteringskonto.fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (4)
  7. Nu kommer du att bli tillfrågad om du har ett konto hos Fidelity eller inte. Välj alternativet enligt dina behov.
  8. Om du klickar påNej, kommer du att behöva gå till en ny sida där du måste ange all information som krävs för att öppna ett bankkonto.fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (5)
  9. Klicka påNästa.fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (6)

Den nödvändiga informationen kommer att bestå av ditt fullständiga namn, födelsedatum, bosättningsland, PIN/postnummer och personnummer. Det kan också krävas många fler detaljer. Dessa uppgifter är avsedda för e-KYC.

fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (7)

När du är klar måste du vänta i några dagar tills Fidelity Customer Care ringer dig för att bekräfta dina uppgifter.

Vilka är fördelarna med Fidelity-betalkort?

Om du funderar på att skaffa Fidelity Debet Card, bör du veta att om du fidelitydebitcard.com/activate Fidelity Debet Card kommer du att få massor av förmåner. Några av dem inkluderar:

  1. $100 gå med i bonus:När du öppnar ett konto hos Fidelity för första gången får du en bonus på $100. Den bonusen kan användas var som helst för att köpa matvaror eller medicinska föremål. Du kan också koppla ihop den summan med något och köpa elektronik.
  2. Inga avgifter i hela världen:Även om vissa betalkort kostar dig en avgift när du gör transaktioner mer än 3 gånger, debiterar Fidelity Debet Card inga sådana avgifter. Det bästa av allt är att även om du tar ut pengar från andra länder behöver du inte betala en krona. Det finns dock vissa villkor som du kan läsa på deras hemsida.
  3. Inga årliga avgifter: Du kanske har sett att betalkorts- och kreditkortsleverantörer ofta tar ut en viss avgift. Denna ändring kallas avgifter för anslu*tning och förnyelse av kort. Med ett Fidelity-betalkort är du fri från dessa.
  4. Belöningspoäng:Om du handlar med ditt Fidelity-betalkort kommer du att få 4 belöningspoäng för att spendera $1 varje gång. Detta fördubblar upp till 8 belöningspoäng om du använder den på en biograf eller drogaffär. Med belöningspoäng kan du lösa in presentartiklar utan kostnad.

Med så många fördelar har Fidelity Bankkort blivit ett utmärkt val för alla användare. Men de så många fördelarna betyder inte att det inte finns några nackdelar.

Vilka är nackdelarna med Fidelity Debet Card?

Även om det kan finnas många fördelar med att äga och använda en FidelityBetalkort, det finns också några nackdelar med detta kort. Om du funderar på att skaffa en, se till att läsa dessa punkter också:

  1. Uttagsgräns:Tyvärr erbjuder Fidelity-bankkortet en daglig uttagsgräns på endast $500. Om du antar att något brådskande dyker upp och du måste betala kontant, är chansen stor att du måste förlita dig på något annat betalkort eller bank för det ändamålet. Å andra sidan, under vanliga förhållanden är 500 $ bra.
  2. Lång överföringstid: Enligt våra källor tar överföringar från Fidelity Bankkonto som görs via Fidelity Bankkort lång tid att sättas in på mottagarens kontonummer. Denna tid är cirka 2 till 3 dagar.
  3. Utlandstransaktionsavgift: Även om Fidelity-betalkortet är helt kostnadsfritt om du vill överföra pengar till ett konto som är beläget utanför ditt hemland, kommer en avgift på 1 % att tas ut.

Om du kan förbise dessa nackdelar kan Fidelity-betalkortet vara ditt bästa val. En annan bra sak är att du helt enkelt kan aktivera den på fidelitydebitcard.com. Dessutom måste du skaffa dig ett Fidelity-betalkort om du ofta reser utomlands.

Poängen

Tja, det är allt vi har här om hur du kanfidelitydebitcard.com aktivera. Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig. Om du fortfarande har några tvivel eller frågor om fidelitydebitcard.com activate, se till att kommentera nedan.

LÄS ÄVEN:

  • Hur man aktiverar Mission Lane-kreditkort med missionlane.com Activate
  • Aktivera cashassistance.gateway.ga.gov Kortinloggningsregistrering
  • Aktivera UKTV Play TV Logga in på uktvplay.co.uk Ange kod TV
  • Aktivera Deepblue Card på deepbluedebit.com Online Login
  • Aktivera FxNetworks Channel på FxNetworks.com Ange kod på Roku, Fire TV, Android, Apple TV
fidelitydebitcard.com Aktivering? Hur aktiverar jag mitt Fidelity HSA-betalkort online? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5670

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.