fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (2024)

Mensen moeten tegenwoordig veel reizen. De reizen omvatten niet alleen binnenlandse reizen, maar ook reizen naar het buitenland. Als gevolg hiervan denken veel frequente reizigers erover om een Fidelity Debit-kaart aan te schaffen. Maar de vraag is hoe je fidelitydebitcard.com actief kunt maken. Als u erover denkt een Fidelity Card te bezitten, of deze al heeft, vindt u hier onze gids voor het activeren van fidelitydebitcard.com. Laten we beginnen.

Wat is de Fidelity Betaalpas?

Zoals de naam al doet vermoeden, is Fidelity Debit Card inderdaad een debetkaart die wordt aangeboden door het bedrijf Fidelity. De uitgevende autoriteit is echter PNC Bank. Ook wordt de debetkaart beheerd door BNY Mellon Investment Servicing Trust Company. Fidelity Debit Card is dus een samenstelling van veel bedrijven, samengebracht in één kaart.

U komt misschien in de verleiding om de Fidelity Debit Card te kopen, omdat deze over de hele wereld gratis is. In tegenstelling tot andere Visa-betaalkaarten, die transactiekosten in rekening brengen als u geld opneemt bij een geldautomaat in een ander land, is de Fidelity-betaalkaart absoluut gratis. Als u de Fidelity-betaalkaart in een ander land dan uw thuisland gebruikt, hoeft u geen kosten te betalen.

Wat is fidelitydebitcard.com activeren?

fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (1)

fidelitydebitcard.com activeert middelen omactiveer uw Fidelity-betaalkaart. Vroeger was hun website fidelitydebitcard.com. Met de veranderende tijden is het adres echter omgeleid naar hun primaire bankwebsite, namelijk Fidelity.com. Gebruikers die hun Fidelity-betaalkaart willen activeren, moeten daarom naar Fidelity.com gaan.

Activeringsgidsfidelitydebitcard.com/activate
Inloggen met Fidelity-debetkaartdigital.fidelity.com/prgw/digital/login
Klantenservice800-343-3548
UpdateAugustus 2024

Hoe u de Fidelity-betaalkaart activeert op fidelitydebitcard.com/activate

Als u de Fidelity Debit Card al in handen heeft, denkt u er misschien over na hoe u deze kunt activeren.

  1. Open uw pc- of smartphonebrowser.
  2. Ga naar login.fidelity.com. Vroeger was dit fidelitydebitcard.com.
  3. Als bovenstaande URL niet werkt, kunt u ook naardeze link.
  4. Voer nu uw inloggegevens in, zoals uwgebruikersnaamEnWachtwoord.fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (2)
  5. Klik opLog in.
  6. Nu zul je deBetaalpas beherensectie. Klik daarop.
  7. U wordt gevraagd de beveiligingscode in te voeren. De beveiligingscode staat op de achterkant van de betaalpas gedrukt.
  8. Voer die code in en u ontvangt een eenmalig wachtwoord op uw geregistreerde telefoonnummer.
  9. Voer die OTP in en uw kaart is klaar voor gebruik.

Zo vraagt ​​u een Fidelity Betaalpas aan in 2024: Registreren

Als u nog geen Fidelity Betaalpas heeft, kunt u deze online aanvragen. U kunt de Fidelity Betaalpas echter niet direct verkrijgen, u zult eerst een rekening moeten openen bij Fidelity. Volg deze stappen om uw eigen account bij Fidelity te openen:

  1. Open uw pc- of smartphonebrowser.
  2. Ga naartrouw.com.
  3. Vanaf deze pagina klikt u op deRekening openenknop.fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (3)
  4. U krijgt verschillende opties waaruit u kunt kiezen.
  5. U kunt degene kiezen die het beste bij u past. Voor de Fideltiy Debit Card-faciliteit moet u echter kiezenKasbeheerrekening.
  6. Klik op Openen onderKasbeheerrekening.fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (4)
  7. Nu wordt u gevraagd of u een account bij Fidelity heeft of niet. Kies de optie volgens uw behoefte.
  8. Als u op kliktNee, wordt u naar een nieuwe pagina gevraagd waar u alle informatie moet invoeren die nodig is om een ​​bankrekening te openen.fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (5)
  9. Klik opVolgende.fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (6)

De vereiste informatie bestaat uit uw volledige naam, geboortedatum, land van verblijf, pincode/postcode en burgerservicenummer. Er kunnen ook veel meer details nodig zijn. Deze gegevens zijn bedoeld voor e-KYC.

fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (7)

Eenmaal voltooid, moet u een paar dagen wachten totdat Fidelity Customer Care u belt om uw gegevens te bevestigen.

Wat zijn de voordelen van een Fidelity-betaalkaart?

Als u erover denkt om de Fidelity Debit Card aan te schaffen, moet u weten dat als u fidelitydebitcard.com/activate Fidelity Debit Card, u talloze voordelen krijgt. Sommigen van hen omvatten:

  1. $ 100 deelnamebonus:Wanneer u voor de eerste keer een account bij Fidelity opent, ontvangt u een bonus van $100. Die bonus kan overal worden gebruikt om boodschappen of medische artikelen te kopen. Je kunt dat bedrag ook ergens aan koppelen en elektronica kopen.
  2. Geen kosten wereldwijd:Hoewel bepaalde debetkaarten u kosten kosten als u meer dan drie keer een transactie uitvoert, brengt Fidelity Debit Card dergelijke kosten niet in rekening. Het beste van alles is dat u, zelfs als u geld opneemt uit andere landen, geen cent hoeft te betalen. Er zijn echter bepaalde voorwaarden die u op hun website kunt lezen.
  3. Geen jaarlijkse kosten: U heeft misschien al vaak gezien dat debetkaart- en creditcardaanbieders een bepaald bedrag in rekening brengen. Deze wijziging wordt ook wel toetredings- en kaartverlengingskosten genoemd. Met een Fidelity Betaalpas bent u hiervan vrij.
  4. Beloningspunten:Als u winkelt met uw Fidelity-betaalkaart, ontvangt u elke keer 4 beloningspunten als u $ 1 besteedt. Dit verdubbelt tot 8 beloningspunten als u het in een bioscoop of drogisterij gebruikt. Met spaarpunten kunt u gratis cadeauartikelen inwisselen.

Met zoveel voordelen is Fidelity Debit Card een uitstekende keuze geworden voor alle gebruikers. De vele voordelen betekenen echter niet dat er geen nadelen zijn.

Wat zijn de nadelen van de Fidelity-betaalpas?

Hoewel er veel voordelen kunnen kleven aan het bezitten en gebruiken van een FidelityBetaalkaarten, zijn er ook enkele nadelen verbonden aan deze kaart. Als u overweegt er een aan te schaffen, lees dan ook deze punten:

  1. Opnamelimiet:Helaas biedt de Fidelity Debit Card een dagelijkse opnamelimiet van slechts $ 500. Stel dat er iets dringends aan de hand is en u contant moet betalen, dan is de kans groot dat u daarvoor een beroep moet doen op een andere pinpas of bank. Aan de andere kant is $ 500 onder normale omstandigheden goed.
  2. Lange overboekingstijd: Volgens onze bronnen duurt het lang voordat overboekingen vanaf de Fidelity-bankrekening via de Fidelity-debetkaart worden gestort op het rekeningnummer van de begunstigde. Deze tijd is ongeveer 2 tot 3 dagen.
  3. Buitenlandse transactiekosten: Hoewel de Fidelity Debit Card absoluut kosteloos is als u geld wilt overboeken naar een rekening die zich buiten uw eigen land bevindt, wordt er een toeslag van 1% in rekening gebracht.

Als u deze nadelen over het hoofd kunt zien, kan de Fidelity Debit Card uw beste keuze zijn. Een ander voordeel is dat u fidelitydebitcard.com eenvoudig kunt activeren. Bovendien moet u een Fidelity Debit Card aanschaffen als u vaak naar het buitenland reist.

Het komt neer op

Nou, dat is alles wat we hier hebben over hoe je dat kunt doenfidelitydebitcard.com activeren. We hopen dat deze gids u heeft geholpen. Als u nog steeds twijfels of vragen heeft over het activeren van fidelitydebitcard.com, kunt u hieronder reageren.

LEES OOK:

  • Hoe u de Mission Lane-creditcard activeert met missionlane.com Activeren
  • Activeer cashassistance.gateway.ga.gov Kaartaanmelding
  • Activeer UKTV Play TV Login op uktvplay.co.uk Voer code TV in
  • Activeer Deepblue Card op deepbluedebit.com Online inloggen
  • Activeer het FxNetworks-kanaal op FxNetworks.com Voer de code in op Roku, Fire TV, Android, Apple TV
fidelitydebitcard.com Activering? Hoe activeer ik mijn Fidelity HSA Betaalpas online? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5646

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.